Yardım Ulaştırma

Her ayın belirli zamanlarında derneğimiz toplanan paralarla, anlaşmalı olduğu gıda toptancılarından, yine derneğimizin belirlediği erzak çeşitlerinden hazırlattırır.

Hazırlanan gıda kolileri ve gıda bankacılığı kapsamında gelen gıda kolileri tespiti derneğimizce yapılmış olan ailelere, dernek çalışan ve gönüllülerimizce dağıtımı yapılır.

Ailelere erzakları evlerine kadar götürülerek, incitmeden, güler yüzle ve imza karşılığı teslim edilir. Her ay aynı kişiler aynı bölge ve ailelere dağıtım yaptığı için ailelerde olan herhangi bir değişikliği takip imkânı buluyor ve not alarak derneğe ulaştırıyor. Böylece ailelerin, her ay araştırması yapılmış oluyor.

Düzenli gıda yardımı yapılan ailelerimizin, kışın yakacak ihtiyaçları ve zaman zaman hayır mağazamızda giyim ihtiyaçları karşılanıyor.
Ayrıca piknik, sünnet, bisiklet vb. faaliyetlerle de ailelerimiz temel ihtiyaçları dışındaki ihtiyaçları da giderilmeye çalışılıyor.