Diğer Kuruluşlarla İşbirliği

Derneğimiz Bursa’da hizmet veren diğer yardım kuruluşlarıyla da işbirliği yaparak daha fazla aileye, daha fazla hizmet yapıyor.

İl Sağlık Müdürlüğü Ruh Sağlığı Bölümü ile yapılan protokol ile 0–6 yaş arası beslenme eksikliği olan çocuklara besin gıdası yardımı yapılmaktadır. Bu şekilde derneğimiz 23 çocuğun beslenmesine her ay düzenli olarak katkıda bulunmaktadır.

İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı sağlık ocaklarında hemşirelerin tespitini yaptığı ve gözetim altında tuttuğu çocukların beslenme durumları normale ulaşıncaya kadar yardımlar sürdürülmektedir.

Yardım yapan diğer kuruluşlarla da irtibat halinde olan derneğimiz, aynı hizmeti yapan kuruluşların yardım ettiği ailelerin listelerini alarak ve derneğimizin yardım ettiği ailelerin listelerini kuruluşlara vererek aynı ailelerin, aynı yerlerden mükerrer yardım alıp, başkalarının haklarına tecavüz etmelerini önlemiş oluyor.

Derneğimiz bunların yanı sıra belediyeler ile de irtibata geçerek, onların düzenli yardım ettiği aileler ile kendi listemizi karşılaştırarak mükerrer yardım verilmesini önlemektedir.